- Watervalstraat 23, 8510 Marke, Belgium
-
Bij Vol-Ver begrijpen we dat er dagen zijn waarop je de gezellige sfeer van ons restaurant wilt meenemen naar huis. Daarom hebben we met liefde een selectie van onze heerlijke gerechten samengesteld voor afhaal, zodat je thuis kunt genieten van onze culinaire hoogstandjes.
We bereiden met passie de meest smaakvolle gerechten, met de beste ingrediënten en authentieke smaken.
Het bestellen van afhaalgerechten is eenvoudig. Bekijk ons menu online, kies je favoriete gerechten en plaats je bestelling. We zorgen ervoor dat je maaltijd snel en vers wordt bereid, zodat je het op het door jou gewenste tijdstip kunt ophalen.
Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op een smaakvolle ervaring en geniet van de smaken van Vol-Ver bij je thuis. Bestel vandaag nog jouw favoriete afhaalgerechten en laat ons je verwennen met onze culinaire creaties.
Traiteurmenu ( foodbox: hapjes, vg, hdg, dessert) op aanvraag....
Af te werken met bijhorende fiche.A la carte Koude gerechten ( Tot 19/12 )
- Vol-au-vent met kip €31/kg
- Vol-au-vent met kip + zwezerik( 300gr) €56/kg
- Balletjes in tomatensaus €22/kg
- Varkenskaakjes op grootmoederswijze €31/kg
- Extra groenten en aardappel €7/pp
- Halve maantjes bladerdeeg €12/20stuks
- Garnalenbisque per liter €22/liter
- Dagsoep per liter €10/liter
- Tafelbrood ( per 2 personen ) 3€/stuk
- Assortiment kazen met garnituur €19
- Madeleines 15 stuks à €10
- Hapjesassortiment 5st pp €32/pp
-
A la carte warme gerechten
U kunt elke week van donderdag tot en met maandag
een warm visgerecht en een warm vleesgerecht bestellen.
Bestel eenvoudig online... Kies je uur en wij zorgen dat het warm klaarstaat.
Week 13/11/25 t/m 17/11/25:
- Gebakken coquilles " Dieppe" €45
- Rundsfilet pur Rossini €55
- Dessert: Chocolade & pastinaak €14
Traiteur Kerst 2025 (Vanaf 19/12)
19/12/25 tot 27/12/25
19, 20, 21, 22, 23 /12. Afhaal tussen 10h & 11h
24/12 Afhaal tussen 12h & 14h
25,26,27 Afhaal tussen 10 & 11h
Terugbrengen leeggoed tijdens de afhaaluren.
Traiteur menu €90
5 Hapjes, keuze uit 2 hoofdgerechten en een kerstbuche. ( brood, boter en madeleines)
Hapjes worden gedresseerd in ons servies. 100 euro waarborg in cash bij afhalen
Handleiding om de gerechten gemakkelijk af te werken.
Hapjes:
- Balfego tonijn – sesame
- Langoustine – komkommer
- Terrine foie – appel
- Kalf – vitello
- Velouté pompoen – gerookte paling
Hoofdgerecht :
Keuze uit:
- Tarbot, coquilles & blanke botersaus met groene kruiden, Nicolas aardappel
Of
- Hertenkalffilet “ Grand veneur”, wintergroenten en aardappelgratin.
Dessert :
- Kerstbuche met chocolade, praliné en karamel.
Extra :
-
- Gillardeau oester nr 4 (geopend) per 4 stuks. ( oesterbrood en limoen) €20 / 4 stuks
- Vol-au-vent met kip €31/kg.
- Vol-au-vent met kip + zwezerik ( 250gr). €56/kg
- Balletjes in tomatensaus €22/kg
- Varkenskaakjes op grootmoederswijze €31/kg
- Extra groenten en aardappel €7/pp
- Halve maantjes bladerdeeg €12/20stuks
- Garnalenbisque per liter €22/liter
- Dagsoep per liter €10/liter
- Tafelbrood ( per 2 personen ) 3€/stuk
- Assortiment kazen met garnituur €19
- Madeleines 15 stuks à €10

